HTC U23 pro‎

< < Menu

Wijzigen van de instellingen van je nano SIM-kaart

Wanneer je twee nano SIM-kaarten hebt geplaatst in je telefoon, zijn er meerdere opties die je kunt instellen voor je kaarten.
  1. Tik vanuit het startscherm op Instellingen > Netwerk en internet.
  2. Tik op SIM's.
  3. Tik op een SIM-kaart. Her zijn sommige instellingen die je kunt wijzigen voor de geselecteerde SIM-kaart.
    • Wijzig de SIM-kaartnaam.
    • Schakel de SIM-kaart in of uit.
    • Stel de SIM-kaart in als de standaard kaart voor je mobiele gegevensverbinding.
    • Stel de SIM-kaart in als de standaard kaart voor het voeren van telefoongesprekken.
    • Stel de SIM-kaart in als de standaardkaart voor het verzenden van sms-berichten.