HTC U23 pro‎

< < Menu

Opnieuw starten van HTC U23 pro‍ (zachte reset)

Als HTC U23 pro trager werkt dan normaal, niet reageert of een app heeft die niet goed werkt, probeer dan te herstarten en kijk of dat helpt bij het oplossen van het probleem.

1. Als de display uit is, druk je op de Aan/uit-knop om het weer in te schakelen.
  2. Houd de Aan/uit-knop ingedrukt en tik vervolgens op Opnieuw starten.

Als je telefoon niet reageert wanneer je het scherm aanraakt of op de knoppen drukt, kun je het nog steeds opnieuw starten. Druk en houd de knop Aan/uit ingedrukt totdat je telefoon trilt, en laat de knop vervolgens los.

Tip: Het kan nodig zijn om de Aan/uit-knop 15 seconden ingedrukt te houden voordat de telefoon trilt.