HTC U23 pro‎

< < Menu

Meldingen

Meldingspictogrammen informeren je over nieuwe berichten, gebeurtenissen in de agenda, alarmen, en lopende activiteiten zoals het downloaden van bestanden.
Als je meldingspictogrammen ziet, open je het meldingenvenster om details van de ontvangen meldingen te bekijken.
Voor het openen van het Meldingspaneel veeg je omlaag vanaf de bovenkant van het scherm.

Je kunt ook vanaf overal omlaag vegen op het Home-scherm.

Screen showing the Notifications panel
  • Tik op de melding voor het openen van de bijbehorende app.
  • Voor het uitvouwen van een melding tik je op Snooze dropdown arrow.
  • Bij sommige meldingen kun je direct actie ondernemen. Tik bijvoorbeeld op een melding van een gemiste oproep om terug te bellen of te antwoorden met een SMS-bericht.
  • Voor het verwerpen van één melding, sleep je het naar links of rechts.
  • Voor het verwerpen van alle meldingen, scrol je naar onderaan de lijst, en tik vervolgens op Alles wissen.
  • Voor het wissen van alle stille meldingen, tik je op Clear icon naast Stil.
  • Voor het wijzigen van de app-meldingen die je wilt ontvangen, tik je op Beheren. Zie App-meldingen beheren voor meer details.