HTC U23 pro‎

< < Menu

Verbinden met een Wi‍-Fi-netwerk

HTC U23 pro kan verbinding maken met netwerken van 2,4 GHz en 5 GHz Wi‍-Fi.

HTC U23 pro ondersteunt tevens de Wi‍-Fi 6E-norm. Je kunt je telefoon verbinden met draadloze netwerken van 6 GHz in regio’s waar de telefoon is gecertificeerd voor het gebruik van Wi‍-Fi 6E.

Opmerking: Momenteel kan HTC U23 pro Wi‍-Fi 6E alleen gebruiken in selecte regio's. Omdat Wi‍-Fi 6E nog een nieuwe norm is, zijn beschikbaarheid en kanalen afhankelijk van lokale wetgeving in je land.
  1. Tik vanuit het startscherm op Instellingen > Netwerk en internet.
  2. Tik op Internet en vervolgens op de schakelaar Wi-Fi Aan/uit om het in te schakelen.
  3. Tik op een Wi‍-Fi-netwerk waarmee je verbinding wilt maken.
  4. Als je een beveiligd netwerk hebt geselecteerd, voer je de netwerksleutel of het wachtwoord in.
  5. Tik op Verbinden.

De Wi‍-Fi-netwerkinstelling wordt opgeslagen. Het Wi‍-Fi-pictogram (2.4 GHz Wi-Fi network icon, 5 GHz Wi-Fi network icon of 6 GHz Wi-Fi network icon) wordt weergegeven in de statusbalk.

Tip:
  • Het nummer getoond in het Wi‍-Fi-pictogram geeft aan of je bent verbonden met een netwerk van 2,4 GHz, 5 GHz of 6 GHz.
  • Je kunt diverse Wi‍-Fi-netwerkverbindingen opslaan. Om over te schakelen naar een ander Wi‍-Fi-netwerk, tik je op Opgeslagen netwerken op het scherm Wi‍-Fi en vervolgens selecteer je het netwerk waar je verbinding mee wilt maken.
  • Wanneer je Wi‍-Fi niet hoeft te gebruiken, open je het venster Snelle instellingen en schakel je Wi‍-Fi uit om levensduur van de batterij te besparen. Zie Werken met Snel instellen.

In welke regio’s kan Wi‍-Fi 6E worden gebruikt?

Momenteel kan HTC U23 pro verbinding maken met Wi‍-Fi 6E-netwerken in de volgende regio’s:

• Australië
  • België
  • Canada
  • Tsjechische Republiek
  • Denemarken
  • Frankrijk
  • Duitsland
  • Hongkong
  • Ierland
  • Israël
  • Japan
  • Koninkrijk van Saoedi-Arabië
  • Korea
  • Nederland
  • Nieuw-Zeeland
  • Polen
  • Spanje
  • Zweden
  • Zwitserland
  • Verenigde Arabische Emiraten
  • Verenigd Koninkrijk
  • Verenigde Staten