HTC U23 pro‎

< < Menu

De standaard lettergrootte wijzigen

Het wijzigen van de lettergrootte ins van invloed op de lettergrootte gebruikt door het systeem en de apps, behalve de app Google Chrome, die eigen instellingen voor tekstgrootte heeft.
  1. Tik vanuit het startscherm op Instellingen > Weergave.
  2. Tik op Weergavegrootte en tekst.
  3. Tik onder Tekengrootte op of , of sleep de schuifregelaar om de grootte van de lettertypen te vergroten of te verkleinen.
Tip: Veeg naar links of rechts onder Voorbeeld om het actuele uiterlijk van je geselecteerde tekengrootte te zien.