HTC U23 pro‎

< < Menu

Scherm blokkeren

Hier zie je wat je kunt doen op het vergrendelscherm:
  • Veeg op het vergrendelscherm omhoog om het scherm te ontgrendelen.
    Tip: Zorg ervoor dat je een schermvergrendeling instelt om te helpen bij het beschermen van je telefoon. Zie Een schermvergrendeling instellen.
  • Tik tweemaal op een melding om direct naar de bijbehorende app te gaan.
  • Veeg naar links of rechts op de melding om het te verwerpen.
Tip:
  • Ga naar Instellingen > Display > Vergrendelscherm en kies welke informatie je wilt tonen of verbergen op het vergrendelscherm.

Om meldingen van het vergrendelscherm volledig te verbergen, tik je op Privacy, en selecteer vervolgens Meldingen helemaal niet tonen.

• Voor het instellen van meer meldingsopties van het vergrendelscherm, ga je naar Instellingen > Meldingen > Meldingen op vergrendelscherm.