HTC U23 pro‎

< < Menu

Bestanden overzetten tussen HTC U23 pro en je computer

Je kunt foto’s, video’s en andere bestanden overzetten tussen HTC U23 pro en je computer.
Belangrijk: Sla je bestanden op en sluit ze voordat je ze kopieert van je computer naar HTC U23 pro, of andersom.
  1. Sluit HTC U23 pro aan op de computer met gebruik van je USB Type-C-kabel.
  2. Op HTC U23 pro ontgrendel je het scherm als dit is vergrendeld.
  3. Schuif het meldingenvenster open. Tik tweemaal op Dit apparaat opladen via USB en doe vervolgens het volgende:
    • Onder het gedeelte USB geregeld door selecteer je Dit apparaat.
    • Onder het gedeelte USB gebruiken voor selecteer je Bestandsoverdracht.
  4. Open een bestandsbeheer-app zoals Bestandsverkenner op je computer, en klik vervolgens op HTC U23 pro.

Dubbelklik vervolgens op Interne gedeelde opslag of je geheugenkaart.

5. Kopieer bestanden van je computer naar HTC U23 pro, of andersom.
  6. Na het kopiëren van je bestanden, verbreek je de verbinding tussen HTC U23 pro en de computer.
Tip: Je kunt ook services van cloudopslag gebruiken om je media op één plaats te zetten zodat je het overal kunt beheren—op je computer, HTC U23 pro en andere mobiele apparaten.