HTC One A9s‎

< < Menu

Aanraakgeluiden en trillen

Sommige mensen vinden feedback met geluid of trillingen prettig als ze het scherm aanraken, en anderen niet. Je kunt verschillende soorten aanraakgeluiden en trillingen in- en uitschakelen op de HTC One A9s.
  • Aanraaktonen bij het tikken op het kiesblok van de telefoon
  • Aanraakgeluiden bij het tikken op items op het scherm
  • Geluiden bij schermvergrendeling
  • Trekken om geluiden te vernieuwen
  • Trillen bij het indrukken van hardware-knoppen
  • Aanraakgeluiden en trillingen bij het tikken op het toetsenbord

Aanraakgeluiden en trillingen in- en uitschakelen

1. Tik in het beginscherm op > Instellingen > Geluiden en meldingen.
  2. Selecteer onder Systeem de optie die je wilt in- of uitschakelen.

Toetsenbordgeluiden en trilling uitschakelen

1. Tik in het beginscherm op en vervolgens op Instellingen.
  2. Tik op Taal en toetsenbord > TouchPal > Algemene instellingen.
  3. Voer in het tabblad algemene instellingen een van de volgende handelingen uit:
    • Tik op Geluid bij toetsaanslag, wis Systeemvolume en sleep de schuifbalk vervolgens helemaal naar links om toetsenbordgeluiden uit te schakelen.
    • Tik op Trilling bij toetsaanslag, wis Standaardwaarde systeem en sleep de schuifbalk vervolgens helemaal naar links om toetsenbordtrilling uit te schakelen.
  4. Tik op OK.