HTC One A9s‎

< < Menu

Manieren om back-ups te maken van bestanden, gegevens en instellingen

Bezorgd dat je belangrijk materiaal verliest van de HTC One A9s? Maak een back-up van de HTC One A9s voordat je inhoud verwijdert uit het geheugen, een reset naar fabriekswaarden of een upgrade naar een nieuwe telefoon uitvoert.

Android Back-upservice

Gebruik je Google-account om automatisch een back-up te maken van je app-gegevens en -instellingen, inclusief Wi‍-Fi-wachtwoorden en bestanden die zijn opgeslagen door bepaalde apps.

HTC Sync Manager

Gebruik HTC Sync Manager voor het importeren van muziek, foto's en video's van de HTC One A9s naar je computer. Je kunt ook lokaal opgeslagen contacten en afspeellijsten tussen de HTC One A9s en je computer synchroniseren.

Op gelijke wijze is HTC Sync Manager een goed alternatief als je geen back-up wilt maken van je accounts, instellingen en andere persoonlijke inhoud naar de cloud. Je kunt het gebruiken om op je computer back-ups te maken van de HTC One A9s.

Ander back-up opties

Als je wilt, kun je een aparte back-up maken van je gegevens of bestanden.

Met sommige apps kun je een back-up van gegevens naar de telefoonopslag of een geheugenkaart maken, zodat je ze gemakkelijk kunt herstellen nadat je de fabrieksinstellingen hebt hersteld. Let alleen op dat je de telefoonopslag of geheugenkaart niet wist als je de fabrieksinstellingen terugzet.

Berichten Maak een back-up van SMS-berichten naar de telefoonopslag of de geheugenkaart, of bewaar ze als e-mailbijlage.
Contacten
  • Sla contacten en andere persoonlijke gegevens in je online-accounts op zodat je ze alleen maar hoeft te synchroniseren als je naar een andere telefoon overgaat.
  • Als je lokaal opgeslagen contacten in de app Contacten hebt, kun je ze naar de telefoonopslag of geheugenkaart exporteren.
Bestanden Kopieer en plak bestanden handmatig door de HTC One A9s als schijfstation op je computer aan te sluiten.
Andere gegevens Zie de andere apps of ze gegevensexport naar de telefoonopslag of opslagkaart ondersteunen.