HTC One A9s‎

< < Menu

Selfies maken met spraakopdrachten

Je kunt gemakkelijk selfie-foto's of -video's maken met gebruik van eenvoudige spraakopdrachten. Je hoeft deze optie alleen maar in te schakelen in de camera-instellingen.
Opmerking: Deze functie is wellicht niet in alle talen beschikbaar.
  1. Tik in het beginscherm op het camerapictogram om de app Camera te openen.
  2. Schakel over naar de modus Selfie-foto of Selfie-video. Zie Een vastlegmodus kiezen voor details.
  3. Tik op om het uitschuifmenu te openen.
  4. Tik op Instellingen > Camera opties.
  5. Selecteer de optie Stem vastleggen en tik vervolgens buiten het schuifmenu om het te sluiten.
  6. Poseer en plaats jezelf op het Viewfinder-scherm.
  7. Kijk naar de camera op de voorkant en:
    • Zeg Lach of Foto om een foto-selfie te maken.
    • Zeg Actie om een video-selfie te maken.
Tip: Je kunt tevens spraakopdrachten gebruiken met de hoofdcamera. Schakel over naar de modus Foto en selecteer vervolgens de optie Stem vastleggen in de camera-instellingen.