HTC One A9s‎

< < Menu

Een schermvergrendeling instellen

Bescherm je persoonlijke informatie en voorkom dat anderen je HTC One A9s zonder je toestemming gebruiken.

Kies of je een vergrendelpatroon, een numerieke PIN-code of een andere manier wilt instellen om je telefoon te vergrendelen. Het wachtwoord wordt telkens opnieuw opgevraagd als je je HTC One A9s inschakelt of als deze gedurende een bepaalde periode niet werd gebruikt.

1. Tik in het beginscherm op > Instellingen > Beveiliging.
  2. Tik op Schermvergrendeling.
  3. Selecteer een optie voor schermvergrendeling en stel de schermvergrendeling in.
  4. Tik op Telefoon automatisch vergrendelen en geef op na hoeveel tijd zonder activiteit het scherm vergrendeld moet worden.
    Tip: Je kunt ook Patroon zichtbaar maken of Wachtwoorden zichtbaar maken uitschakelen als je niet wilt dat je schermpatroon wordt weergegeven terwijl je dat op het scherm tekent.