HTC One A9s‎

< < Menu

HTC Sync Manager op je computer installeren

Je kunt HTC Sync Manager installeren onder Windows XP of later. Voor installatie op een Mac-computer heb je OS X 10.6 of later nodig.

1. Download het installatieprogramma voor HTC Sync Manager van de HTC support site: htc‍.‍com‍/‍hsm‍/.
  2. Start het installatieprogramma en volg de aanwijzingen op het scherm.
  3. Sluit het toestel op de computer aan met behulp van de meegeleverde USB-kabel. HTC Sync Manager opent.
Opmerking:
  • Als je problemen ondervindt bij het installeren van HTC Sync Manager, sluit je alle actieve programma's en installeer je opnieuw. Als het probleem zich blijft voordoen, schakel je tijdelijk je antivirusprogramma uit en probeer je opnieuw te installeren.
  • Als je je antivirusprogramma hebt uitgeschakeld, moet je het weer inschakelen na de installatie van HTC Sync Manager.