HTC One A9s‎

< < Menu

Android 6.0 Marshmallow

Android 6.0 Marshmallow biedt nieuwe functies die je mobiele leven gemakkelijker maken.

Now on Tap

Now on Tap zoek en levert op intuïtieve wijze gerelateerde informatie direct in de app. Dit betekent dat je het gesprek of de website waarop je aan het browsen bent, nooit hoeft te verlaten om te zoeken naar informatie.

Houd gewoon BEGIN ingedrukt en Now on Tap toont je gerelateerde informatie, apps en acties. Zie Now on Tap.

Telefoongeheugen beheren

Gebruik Geheugen in Instellingen voor het monitoren van het gemiddelde geheugengebruik en prestatie van HTC One A9s. Je kunt deze instelling ook gebruiken om te controleren welke apps het meeste geheugen gebruiken.

Belangrijke wijziging in de manier waarop je geheugenkaarten gebruikt

Als je een bestaande geheugenkaart hebt met media en andere bestanden, gebruik je het als verwijderbare opslag zodat je de kaart kunt plaatsen en je bestanden kunt openen op elke Android-telefoon.

Als je een gloednieuwe geheugenkaart hebt, kun je de kaart gebruiken om de interne opslag uit te breiden. Zie Moet ik de geheugenkaart gebruiken als verwijderbare of interne opslag? en Je geheugenkaart configureren als interne opslag.

Reset netwerkinstellingen

Reset snel alle netwerkinstellingen wanneer HTC One A9s het moeilijk heeft bij verbinding maken met de mobiele gegevens of Wi‍-Fi-netwerk of Bluetooth-apparaat. Zie Netwerkinstellingen resetten.

Google instellingen

Beheer instellingen gemakkelijk voor Google-apps en -functies op HTC One A9s. Tik op Google in Instellingen en wijzig je voorkeuren.

Slimmere app-koppeling

Android 6.0 Marshmallow opent automatisch de juiste app voor links waarop je tikt in een tekst- of e-mailbericht of website. Met slimmere app-koppeling hoef je niet meer te raden welke apps de links kan behandelen waar je op tikt.

In Instellingen kun je de standaard apps wijzigen om mee te koppelen. Voor details wordt verwezen naar Standaard apps instellen en App-links configureren.

App-machtigingen

Om te helpen bij het beschermen van je telefoon en privacy, heeft Android 6.0 Marshmallow de manier verbeterd waarop apps toegang worden gegeven tot bepaalde gegevens of functies, zoals contacten of de microfoon. Voor details wordt verwezen naar App-toestemmingen regelen.