HTC One A9s‎

< < Menu

De HTC One A9s de eerste keer instellen

Bij het voor de eerste keer inschakelen van HTC One A9s — of na het uitvoeren van een reset naar fabriekswaarden — wordt je gevraagd om het te configureren.
Tip: Je kunt TalkBack inschakelen om te navigeren met gesproken feedback voordat je de taal kiest. Druk twee vingers op het scherm tot je een bericht hoort dat de toegankelijkheidsmodus is ingeschakeld.
Loop door de configuratie op het apparaat voor het kiezen van je internetverbinding, aanmelden bij je Google-account, configureren van apparaatbeveiliging voor HTC One A9s, en meer.
Gebruik back-upservice van Android als je het eerder hebt gebruikt voor het maken van een back-up van je oude telefoon. Tik in het scherm Je app en gegevens ontvangen op Deze back-up terugzetten. Kies in het menu je oude telefoon als je je apps wilt herstellen van een eerdere telefoon waarvan een back-up werd gemaakt met gebruik van de back-upservice van Android.

Tik anders op Als nieuw toestel instellen.

Opmerking:
Een paar opties die verbinding met internet moeten maken zoals op locaties gebaseerde diensten en automatisch synchroniseren van je online-accounts kunnen extra kosten opleveren. Schakel deze instellingen uit onder Instellingen om kosten voor binnenkomende gegevens te vermijden. Zie Locatiediensten in- of uitschakelen voor meer informatie.