HTC One A9s‎

< < Menu

Meer weten over instellingen

Wil je de beltoon wijzigen, een Wi‍-Fi-verbinding instellen of je accounts toevoegen? Dat en nog veel meer doe je in Instellingen.
  1. Open Instellingen vanuit het scherm Apps, Meldingenvenster of het venster Snelle instellingen.
    • Tik op het beginscherm op om naar de weergave Apps te gaan en tik op Instellingen.
    • Veeg vanaf boven in het scherm omlaag voor het openen van het Meldingenvenster en tik vervolgens op .
    • Veeg met twee vingers omlaag vanaf de bovenkant van het scherm om Snelle instellingen te openen en tik op .
  2. Hier zijn enkele basisinstellingen die je kunt wijzigen:
    • Tik op de schakelaar Aan/uit naast een item, zoals Wi-Fi om dit in of uit te schakelen. Tik op het item zelf om de instellingen te configureren.
    • Tik op Geluid en meldingen voor het instellen van een beltoon, het kiezen van een geluidsprofiel en het configureren van meldingsinstellingen.
    • Tik op Aanpassen om de achtergrond te veranderen, apps en widgets toe te voegen aan het beginscherm, enzovoort.
    • Tik op Accounts en synchronisatie om accounts toe te voegen en je daarbij aan te melden, zoals e-mail, sociale netwerken enzovoort.
    • Tik op Beveiliging om de HTC One A9s te beveiligen, bijvoorbeeld met een schermvergrendeling.
Tip: Tik op in Instellingen om snel opties en instellingen te zoeken.