HTC One A9s‎

< < Menu

Reismodus

Reis je vaak tussen tijdzones? Schakel Reismodus in Instellingen in voor het zien van een dubbele klok op het Home-scherm en vergrendelscherm waarmee zowel de tijdzone van je thuislocatie als de huidige tijdzone wordt getoond.
Belangrijk:
  • Schakel de locatiedienst in de telefooninstellingen in.
  • Stel de tijdzone van je thuislocatie eerst in de app Klok in.
  1. Tik in het beginscherm op > Instellingen > Datum en tijd.
  2. Tik op de schakelaar Reismodus Aan/Uit om reismodus in of uit te schakelen.
Je ziet een dubbele klok van je thuis- en je huidige locatie wanneer je telefoon een andere tijdzone detecteert dan de tijdzone van de thuislocatie die je hebt ingesteld.