HTC U11‎

< < Menu

Din kontaktlista

I Kontakter-programmet listas alla kontakter du har lagrat i HTC U11 och från de onlinekonton som du är inloggad på. Använd Kontakter-programmet för att enkelt hantera kommunikation med personer som är viktiga för dig.
  1. Startsidan svep uppåt, hitta och tryck sedan på Kontakter.
    Screen showing your phonebook with all your contacts listed.
  2. På din kontaktlista kan du:
    • Öppna din profil och redigera din kontaktinformation.
    • Skapa, redigera, hitta eller skicka kontakter.
    • Tryck på en kontakt för att hitta sätt att snabbt ta kontakt med personen.
    • Se när en kontakt har skickat dig ett nytt meddelande.
Tips: För att sortera dina kontakter efter för- eller efternamn, tryck på Menu icon > Inställningar > Sortera kontakter efter.

Konfigurera din profil

Lagra din personliga kontaktinformation så att du enkelt kan skicka den till andra.
  1. Startsidan svep uppåt, hitta och tryck sedan på Kontakter.
  2. Tryck på Min profil.
  3. Tryck på Redigera mitt kontaktkort.
  4. Ange eller redigera ditt namn och dina kontaktdetaljer.
  5. Tryck på Camera icon eller nuvarande foto för att byta ut din kontaktbild.
  6. Tryck på Done icon.

Filtrera din kontaktlista

När kontaktlistan blir lång, kan du välja vilka kontaktonton som ska visas.
  1. På fliken Kontakter trycker du på Telefonbok.
  2. Välj de konton som innehåller de kontakter du vill visa.
  3. Tryck på Back button.

Hitta kontakter

Sök efter kontakter som sparats på HTC U11, din företagskatalog om du har ett ExchangeActiveSync-konto, eller sociala nätverk du loggat in på.
  1. Startsidan svep uppåt, hitta och tryck sedan på Kontakter.
  2. Från fliken Kontakter kan du:
    • Hitta kontakter i kontaktlistan. Tryck på Search icon och skriv in de första bokstäverna i ett kontaktnamn i rutan Sök i Kontakter.
    • Sök kontakter i företagskatalogen. Tryck på Search icon, skriv in de första bokstäverna i ett kontaktnamn i rutan Sök i Kontakter och tryck sedan på Sök kontakter i din Företagskatalog.