HTC U11‎

< < Menu

Wi‍-Fi anslutning

För att använda Wi‍-Fi måste du ha åtkomst till en trådlös åtkomstpunkt eller "‍hotspot"‍.
Obs!: Tillgängligheten och signalstyrkan för Wi‍-Fi varierar beroende på de objekt som Wi‍-Fi-signalen måste passera igenom (t.ex. byggnader och väggar).

Slå på eller stänga av Wi‍-Fi

1. Startskärm svep uppåt, hitta och tryck sedan på Inställningar.
  2. Tryck på Wi‍-Fi På/av-knappen för att slå på eller stänga av Wi‍-Fi.
  3. Tryck på Wi-Fi för att visa en lista över upptäckta trådlösa nätverk.
Tips: Bläddra ner längst ner på skärmen för att se Sparade nätverk.

Ansluta till ett Wi‍-Fi-nätverk

1. Slå på Wi‍-Fi och kontrollera listan med upptäckta Wi‍-Fi-nätverk.

Se Slå på eller stänga av Wi‍-Fi.

2. Tryck på ett Wi‍-Fi-nätverk som du vill ansluta till.
  3. Om du har valt ett skyddat nätverk, ange nätverksnyckel eller lösenord.
  4. Tryck på Anslut. Wi‍-Fi-ikonen Connected to a Wi-Fi network notification visas i statusfältet när du är ansluten.

Logga in automatiskt på ett offentligt Wi‍-Fi-nätverk (WISPr)

Du kan ställa in HTC U11 så att den loggar in automatiskt på offentliga Wi‍-Fi-nätverk som du använder regelbundet. Då slipper du problemet med att på igenom Wi‍-Fi-leverantörernas autentisering varje gång du ansluter till deras Wi‍-Fi-nätverk. Lägg bara till inloggningsuppgifterna till WISPr-inställningarna (Wireless Internet Service Provider roaming).
Viktigt: Åtkomstpunkten för Wi‍-Fi-nätverket måste stödja WISPr-webbportalen. Kontakta Wi‍-Fi-leverantören för mer information.
  1. Startskärm svep uppåt, hitta och tryck sedan på Inställningar.
  2. Om Wi‍-Fi anslutning är avstängd tryck på Wi‍-Fi På/av-knappen för att slå på den.
  3. Tryck på Wi-Fi.
  4. Rulla ner till nedre sidan av skärmen och tryck på Wi-Fi-inställningar > Avancerat.
  5. Under WISPr-inställningar trycker du på Automatisk inloggning På/av-knappen för att slå på den.
  6. Tryck på WISPr-kontoinställningar > Lägg till ett nytt konto.
  7. Skriv in tjänsteleverantörens namn, ditt användarnamn (det fullständiga domännamnet), och lösenord.
  8. Tryck på Menu icon > Spara. Om du har tillgång till flera offentliga Wi‍-Fi-nätverk kan du lägga till flera konton.
  9. Ansluta till ett offentligt Wi‍-Fi-nätverk.
Tips: I listan över WISPr-konton, tryck och håll ned på ett konto för att ta bort eller redigera det.