HTC U11‎

< < Menu

Vad du kan göra på Google Foto

Obs!: Hjälpinnehållet här är baserat på följande programversion: 4.14.x.
Här är några av de saker du kan göra när du använder Google Foto.
  • Visa, redigera och dela dina foton och videor. Du kan även få tillgång till mediafiler som tidigare säkerhetskopierats till ditt Google-konto.
  • För att välja foton och videor trycker du på Menu button > Välj. Tryck på ett datum för att välja alla mediafiler under det. Eller tryck på de miniatyrer som du vill välja.
  • Skapa collage, animeringar och filmer.
  • Sök efter personer, saker eller platser i dina foton.
  • Redigera RAW-foton som tagits med HTC:s Kamera-program.
  • Lägg till Hyperlapse effekter till dina videor.
  • Ändra hastigheten på dina slow motion-videor.
Tips: Om du vill veta mer om Google Foto trycker du på Show navigation drawer button > Hjälp och feedback. Eller så kan du besöka support.google.com/photos.