HTC U11‎

< < Menu

Metoder för att överföra innehåll från din gamla telefon

Beroende på operativsystemet i din gamla telefon, välj rätt metod för att överföra innehåll till HTC U11.

Från en Android-telefon

Du kan göra det på två sätt:

• Använd ditt Google-konto att säkerhetskopiera och återställa data.

Säkerhetskopiera först din gamla telefon till ditt Google-konto. När du ställer in HTC U11 för första gången loggar du in på ditt Google-konto och återställer din gamla telefonens data till HTC U11.

• Använd HTC-överföringsverktyg.

På din gamla HTC eller annan Android telefon, ladda ner HTC-överföringsverktyg och använda det för att överföra innehåll till HTC U11. Se Överföra innehåll från en Android-telefon.

Från en iPhone

Hämta och installera programmet Google Drive på din iPhone, och använd det för att säkerhetskopiera iPhone innehåll till ditt Google-konto.

HTC U11, gå till Inställningar, och tryck sedan på System > Hämta innehåll från en annan telefon > iPhone för att se instruktionerna. Eller besök https://www.android.com/switch/.