HTC U11‎

< < Menu

Slå på eller stänga av platsinställningen

När platsinställningen är på kan du få information om restauranger i närheten och förslag på resväg utifrån din nuvarande plats.
  1. Från Startskärm svep uppåt och tryck sedan på Inställningar > Plats.
  2. Tryck på Använd plats På/av-knapp för att slå på eller stänga av platstjänster.
Obs!: Om du stänger av platsinställningen kan program och tjänster inte få din enhetens plats, men du kan fortfarande få lokala resultat och annonser baserat på enhetens IP-adress.