HTC U11‎

< < Menu

Sätta på och stänga av förstoringsgester

Om du har nedsatt syn eller vill bara få en närmare bild av vad som finns på skärmen, använd fingergester för att förstora delar av telefonens skärm.

1. Från Startskärm svep uppåt och tryck sedan på Inställningar > Tillgänglighet.
  2. Tryck på Förstoring.
  3. Tryck på Förstora med trippeltryckning eller Förstora med knapp, och läs eller lyssna på instruktionerna om hur du använder den för att zooma in eller ut.
  4. Tryck på På/av-knappen för att starta eller stänga av förstorningsgester.
Tips: Du kan slå på båda typerna av förstorningsgester.