HTC U11‎

< < Menu

Överföra foton, videor och musik mellan telefonen och datorn

Det finns olika sätt för att överföra din media från eller till datorn.
  • Anslut HTC U11 till datorn. Din dator kommer att känna igen den som en flyttbar USB-enhet och du kan kopiera dina media mellan dessa. Se Kopiera filer mellan HTC U11 och din dator.
  • Använd en molnlagringstjänst för att ha dina media på en plats så att du kan hantera dem var du än är — på datorn, HTC U11 och andra mobila enheter.