HTC U11‎

< < Menu

Ta en supervidvinkel panorama-selfie

Om du vill få med fler vänner eller ett helt landskap kan du ställa in läget Panorama-selfie till Bredast för att sammanfoga fem bilder i stället för tre.
Viktigt: Vissa kamerafunktioner är inte tillgängliga när du är i Panorama-selfie-läge, till exempel zooma.
  1. Startsidan tryck på kameraikonen för att öppna programmet Kamera.
  2. Växla till Panorama-selfie-läge. Se Välja ett bildtagningsläge för detaljer.
  3. Tryck på Camera settings slideout menu button för att öppna den utskjutbara menyn.
  4. Tryck på Selfie Panorama wide mode icon för att växla till Selfie Panorama widest mode icon.
  5. Håll telefonen i ansiktshöjd och i stående läge.
  6. När du är redo att ta mittenbilden trycker du på Camera shutter button.
  7. Håll telefonen stadigt och vrid långsamt åt vänster eller höger på telefonens axel tills du ser den vita inspelningsrutan flytta till sidopanelen på panoramaöverlägget.

Inspelningsrutan blir grön och du kommer att höra ett slutarljud när fotot tas. När den andra bilden tas kommer du att se att panoramaöverlägget blir bredare.

8. Fortsätt att långsamt vrida telefonen åt vänster och höger för att fylla hela panoramaöverlägget med dina foton.

Följ inspelningssekvensen som anges i bilden nedan för bästa resultat.

Kameran syr ihop bildrutorna till ett enda foto.