HTC U11‎

< < Menu

Ta ett RAW-foto

Vill du behålla mer detaljer i dina bilder eller fixa belysningen i efterbehandlingen?Med Pro-läge kan du ta bilder som sparas som RAW-bildfiler i DNG-format tillsammans med en komprimerad JPG-version.
Obs!: RAW-bildfiler tar upp en hel del lagringsutrymme. Det rekommenderas att använda ett minneskort som standardlagring för foton och videor.
  1. Startsidan tryck på kameraikonen för att öppna programmet Kamera.
  2. Växla till läget Pro. Se Välja ett bildtagningsläge för detaljer.
  3. Tryck på Camera settings slideout menu button för att öppna den utskjutbara menyn.
  4. Se till att RAW and JPEG format indicator markeras. Om inte, tryck på JPEG-only format indicator för att ändra det.

Eller tryck på RAW and JPEG format indicator för att växla till JPEG-only format indicator om du bara vill spara en komprimerad JPG-version.

5. Tryck på Raw capture shutter button.