HTC U11‎

< < Menu

Ta ett panoramafoto

Ta en bredare bild av ett landskap i ett svep.
Viktigt: Vissa kamerafunktioner är inte tillgängliga när du är i panorama-läge, till exempel zooma.
  1. Startsidan tryck på kameraikonen för att öppna programmet Kamera.
  2. Växla till Panorama-läge. Se Välja ett bildtagningsläge för detaljer.
  3. När du är redo att ta bilden, tryck på Camera shutter button.
  4. Panorera åt vänster eller höger i liggande eller stående läge. Håll HTC U11 så stadigt som möjligt för att automatiskt ta bilder.

Du kan även trycka på Camera shutter button för att när som helst avbryta fotograferingen.

Kameran syr ihop bildrutorna till ett enda foto.