HTC U11‎

< < Menu

Trycka för att utföra åtgärder i dina program

Edge Sense gör att du kan utföra vissa åtgärder i program genom att bara trycka på telefonen.

Det finns standardprogram som redan är fördefinierade med tryckgester som utför vissa åtgärder:

Obs!:
  • Om du vill se alla standardprogram med fördefinierade åtgärder måste telefonen vara ansluten till internet och dessa program måste redan vara installerade på din telefon. Du måste även trycka på Lägg till fler alternativ i appen och sedan trycka på Godkänn första gången du använder funktionen alternativ i appen.
  • De flesta standardprogram är inte markerade. Du måste markera dem för att aktivera deras tryckgester.