HTC U11‎

< < Menu

Programvaru- och programuppdateringar

Ladda ner och installera programuppdateringar för senaste prestandaförbättringar, buggfixar och säkerhetsförbättringar. HTC U11 kan söka efter uppdateringar och meddela dig när det finns en ny uppdatering.

Vissa programuppdateringar finns hos HTC eller din mobiloperatör och du kommer att få meddelanden på HTC U11 när det finns nya uppdateringar. Eller så kan du installera programuppdateringar från Google Play Store. Vissa HTC-program som inte är förinstallerad kan också hämtas från Google Play Store.

Obs!:
Informationen i den här handboken kanske inte är helt uppdaterad om det finns nyare programvaru- eller appuppdateringar tillgängliga.

Kontrollera din version av systemprogramvaran

Innan du installerar en systemprogramuppdatering kan du kolla först vilken Android-version du har på telefonen.
  1. Startskärm svep uppåt, hitta och tryck sedan på Inställningar.
  2. Tryck på Om > Programvaruinformation.
  3. Kontrollera under Android-version.

Aktivera automatiska uppdateringar

Du kan välja att automatiskt hämta och installera programuppdateringar för HTC eller mobiloperatörsprogram.
  1. Startskärm svep uppåt, hitta och tryck sedan på Inställningar.
  2. Tryck på Om > Programvaruuppdateringar.
  3. För att spara på dataanvändning kan du välja att endast uppdatera genom Wi‍-Fi.
  4. Välj om du automatiskt vill hämta uppdateringar av system, program eller både och.

Uppdateringar av appar installeras automatiskt. Du måste fortfarande bekräfta när uppdateringar av systemprogram ska installeras.

Söka efter uppdateringar manuellt

Obs!: Slå på mobildata eller anslut HTC U11 till ett Wi‍-Fi nätverk innan du letar efter uppdateringar.
  1. Startskärm svep uppåt, hitta och tryck sedan på Inställningar.
  2. Tryck på Om > Programvaruuppdateringar.
  3. Tryck på Sök nu.
Relaterade guider