HTC U11‎

< < Menu

Slå på eller stänga av Smart-skärm

När du lyfter upp telefonen medan displayen är avstängd, vaknar den och visar Smart-skärm som ger dig en snabb glimt av datum och tid, batteristatus och meddelandeikoner. Den här funktionen kan slås på eller stängas av i Inställningar.
Obs!: När du reser kan Smart-skärm visa din nuvarande plats och hemtidszoner om reseläget är aktiverat. För mer information, se Reseläge.
  1. Från Startskärm svep uppåt och tryck sedan på Inställningar > Display, gester och knappar.
  2. Tryck på Avancerat.
  3. Tryck på Smart-skärm På/av-knappen för att starta eller stänga av.