HTC U11‎

< < Menu

Konfigurera minneskortet som internminne

När du sätter in ett minneskort som inte har använts på HTC U11 tidigare, så kommer kortet att installeras som flyttbar lagringsenhet som standard. Om minneskortet är nytt eller inte innehåller något som du vill behålla, kan du formatera det som internminne för HTC U11.
Viktigt:
  1. Från Startskärm svep uppåt och tryck sedan på Inställningar > Lagring.
  2. Under Bärbar lagring tryck på Settings icon brevid minneskortets namn.
  3. Tryck på Formatera som internt > Formatera SD-kort
  4. Följ anvisningarna på skärmen för att flytta dina installerade program och deras data från det inbyggda lagringsutrymmet till minneskortet.
Tips: Om du inte längre vill använda minneskortet som internminne, kan du formatera om kortet som flyttbar lagringsenhet. Innan du gör det, se till att flytta alla program och data från kortet tillbaka till det inbyggda lagringsutrymmet. Se Flytta program och data mellan det inbyggda lagringsutrymmet och minneskortet.