HTC U11‎

Bruksanvisningar

< < Menu

Ställa in telefonen första gången

När du slår på HTC-telefonen för första gången — eller efter att du har gjort en fabriksåterställning — behöver du konfigurera den.
Viktigt: Om du har data från en tidigare telefon som du behöver kopiera till HTC U11, säkerhetskopierar du först den föregående telefonens data. Eller använd HTC-överföringsverktyg för att överföra innehåll från din tidigare telefon när du har slutat konfigurera HTC U11. För mer information, se Metoder för att överföra innehåll från din gamla telefon.
  1. Om du behöver navigera genom röstfeedback, slå på TalkBack genom att trycka och hålla nere två fingrar på den första skärmen tills du hör ett meddelande och sedan ett pip.

    Eller om du råkade aktivera TalkBack av misstag, följ instruktionen på skärmen för att stänga av den.

  2. Välj det systemspråk som du vill använda, läs och godkänn användarvillkoren, välj din internetanslutning och logga in på ditt Google-konto.
  3. På skärmen som frågar vilken enhet du vill återställa från gör du något av följande:
    • Om du säkerhetskopierade din gamla telefon med Google-kontot trycker du på telefonens namn. Välj de objekt du vill ha från din gamla telefon och tryck sedan på Återställ.
    • Om du vill börja på nytt trycker du på Återställ inte.
  4. På skärmen Google tjänster kontrollera att alternativet Backup till Google Drive är påslaget för att aktivera Automatisk säkerhetskopiering. Det rekommenderas också att alternativen under Plats ochcEnhetsunderhåll är påslagna.
  5. Logga in på ditt HTC-konto för att använda samma inloggningsuppgifter för HTC-tjänster såsom Teman.
  6. Ställ in Edge Sense så du kan fota eller utföra andra åtgärder genom att helt enkelt trycka på telefonen.
  7. Följ återstående instruktioner för att avsluta inställningen av din telefon.
Obs!: En del funktioner som behöver ansluta till Internet såsom platsbaserade tjänster och autosynkronisering av dina online-konton kan medföra extra dataavgifter. För att undvika att det uppstår datakostnader, avaktivera dessa funktioner under Inställningar. För mer information om platstjänster, se Slå på eller stänga av platsinställningen.
Var den här informationen hjälpsam?

Hittar du inte vad du söker efter?