HTC U11‎

< < Menu

Ställa in ett skärmlås

Hjälp till att skydda din personliga information och förhindra andra från att använda HTC U11 utan din tillåtelse.

Välj att ställa in ett grafiskt lösenord, numerisk PIN-kod eller något annat medel för att göra din telefon säkrare. Du ombeds låsa upp skärmen varje gång HTC U11 slås på och efter en viss tids inaktivitet.

1. Från Startskärm svep uppåt och tryck sedan på Inställningar > Säkerhet.
  2. Under Säkerhet för enhet, tryck på Skärmlås.
  3. Välj ett skärmlåsalternativ och ställ in skärmlåset.
  4. Bredvid Skärmslås, tryck på Settings icon > Lås automatiskt och ange sedan tidsgränsen innan skärmen ska låsas.
    Tips: Om du har ställt in ett skärmlåsmönster och vill inte att mönstret ska visas på skärmen när du ritar det trycker du på Settings icon och tryck på Gör mönster synligt På/av-knappen för att stänga av det.
Relaterade guider