HTC U11‎

< < Menu

Skicka ett textmeddelande (SMS)

1. Startskärm svep uppåt, hitta och tryck sedan på Meddelanden.
  2. Tryck på Add icon.
  3. Ange ett kontaktnamn eller mobiltelefonnummer i Till-fältet.
  4. Tryck på området där det står Lägg till text eller på din signatur om du har ställt in den.
  5. Skriv meddelandet.
  6. Tryck på Send message button för att skicka meddelandet.

Eller i modeller med dubbla SIM-kort, tryck på Send message button Kortplats 1 eller Send message button Kortplats 2 för att skicka meddelandet.

Obs!:
  • Tryck på Back arrow icon för att spara meddelandet som ett utkast.
  • Det finns en gräns för antal tecken för ett SMS (visas ovanför Send message button). Om du överskrider gränsen levereras ditt SMS som ett men faktureras som mer än ett meddelande.
  • Ett SMS omvandlas automatiskt till ett MMS om du anger en e-postadress som mottagare, bifogar ett objekt eller skriver ett mycket långt meddelande.

Svara på ett meddelande

1. Startskärm svep uppåt, hitta och tryck sedan på Meddelanden.
  2. Tryck på en kontakt (eller ett telefonnummer) för att visa meddelandehistoriken för den här kontakten.
  3. Tryck på området där det står Lägg till text eller på din signatur om du har ställt in den.
  4. Skriv meddelandet.
  5. Tryck på Send message button.

Eller i modeller med dubbla SIM-kort, tryck på Send message button Kortplats 1 eller Send message button Kortplats 2.

Svara till en kontakts andra telefonnummer

När en kontakt har flera telefonnummer som lagrats på HTC U11 kan du välja vilket telefonnummer att svara till.

Tänk på att om du inte väljer ett annat nummer, kommer ditt svar att skickas till det telefonnummer som din kontakt använde för att skicka det senaste meddelandet.

1. Medan du visar meddelandehistoriken för en kontakt, tryck på Menu icon > Mottagarens telefonnummer och välj vilket telefonnummer du vill svara till.
  2. Tryck på området där det står Lägg till text och skriv sedan ditt meddelande.
  3. Tryck på Send message button.

Eller i modeller med dubbla SIM-kort, tryck på Send message button Kortplats 1 eller Send message button Kortplats 2.

Fortsätta med ett meddelandeutkast

Om du växlar till ett annat program eller om du får ett inkommande samtal medan du skriver ett textmeddelande, sparas meddelandet automatiskt som ett utkast.
  1. Startskärm svep uppåt, hitta och tryck sedan på Meddelanden.
  2. Tryck på ett meddelandeutkast och redigera sedan meddelandet.
    Tips: För att se alla meddelandeutkast på samma ställe, tryck på Menu icon och sedan på Filtrera > Utkast.
  3. Tryck på Send message button för att skicka meddelandet.

Eller i modeller med dubbla SIM-kort, tryck på Send message button Kortplats 1 eller Send message button Kortplats 2 för att skicka meddelandet.