HTC U11‎

< < Menu

Skicka ett MMS

Viktigt: Innan du bifogar och skickar en högupplöst video, komprimera den först så att filstorleken inte överskrider storleksgränsen för meddelanden.
  1. Startskärm svep uppåt, hitta och tryck sedan på Meddelanden.
  2. Tryck på Add icon.
  3. Ange ett kontaktnamn, mobiltelefonnummer eller e-postadress i Till-fältet.
  4. Tryck på området där det står Lägg till text eller på din signatur om du har ställt in den.
  5. Skriv meddelandet.
  6. Tryck på Attach item icon och välj sedan typ av bilaga.
  7. Välj eller bläddra för att hitta objektet som ska bifogas.
  8. När du bifogat en fil trycker du på More options icon för att se alternativen för att byta ut, visa eller ta bort bilagan.
  9. Tryck på Send message button för att skicka meddelandet.

Eller i modeller med dubbla SIM-kort, tryck på Send message button Kortplats 1 eller Send message button Kortplats 2 för att skicka meddelandet.

Obs!: Tryck på Back arrow icon för att spara meddelandet som ett utkast.