HTC U11‎

< < Menu

Skicka ett gruppmeddelande

Gruppmeddelanden gör det enkelt att skicka ett meddelande till flera kontakter på en och samma gång. Du kan välja mellan att skicka ett grupp-SMS eller ett grupp-MMS.
Viktigt: Grupp-MMS kan medföra extra avgifter för dataöverföring.
  1. Startskärm svep uppåt, hitta och tryck sedan på Meddelanden.
  2. Tryck på Add icon.
  3. Tap Contact picker icon och välj sedan flera mottagare.
  4. Tryck på Klar.
  5. För att skicka ett grupp-SMS, tryck på Menu icon och välj sedan Skicka som enskild. Rensa detta alternativ för att skicka ditt meddelande som ett grupp-MMS.
    Alternativ för sändning Skicka och ta emot
    Grupp-SMS

Ditt meddelande kommer att skickas till mottagarna som textmeddelande och du kommer att debiteras av din mobiloperatör för varje skickat meddelande. Svar från mottagarna sorteras separat.

Grupp-MMS Påminner om en gruppchatt. Ett grupp-MMS låter mottagarna delta i konversationen som du har startat.

HTC U11 organiserar även meddelandesvar i en enda konversationstråd. Du måste kanske ange ditt mobilnummer om det är första gången du skickar ett grupp-MMS.

6. Tryck på området där det står Lägg till text eller på din signatur om du har ställt in den.
  7. Skriv meddelandet.
  8. Tryck på Send message button för att skicka meddelandet.

Eller i modeller med dubbla SIM-kort, tryck på Send message button Kortplats 1 eller Send message button Kortplats 2 för att skicka meddelandet.