HTC U11‎

< < Menu

Starta om HTC U11 (hård omstart)

Om HTC U11 har en ihållande problem som inte kan lösas, kan du göra en fabriksåterställning (kallas även för hård återställning eller huvudåterställning). En fabriksåterställning återställer HTC U11 till sitt ursprungsläge — stadiet innan du slog på telefonen för första gången.
Viktigt: Program som du har laddat ner och installerat, dina konton, dina filer, såväl som system- och programdata och inställningar tas bort. Se till att säkerhetskopiera all data och alla filer som du vill behålla innan du utför en fabriksåterställning.
  1. Från Startskärm svep uppåt och tryck sedan på Inställningar > Säkerhetskopiering och återställning.
  2. Tryck på Radera alla data (fabriksåterställning).

För att undvika att radera media och andra data från minneskortet, se till att du inte väljer alternativet Radera SD-kort.

3. Tryck på Återställ telefon.
  4. Tryck på Radera allt.
Obs!: En fabriksåterställning kanske inte raderar all data permanent, inklusive personlig information.