HTC U11‎

< < Menu

Ska jag använda minneskortet som flyttbar lagringsenhet eller internminne?

Använd ditt minneskort som flyttbart lagringsutrymme när du har innehåll på kortet, till exempel media eller foton som du inte vill förlora. Om du har ett helt nytt minneskort, så kan du välja om du vill använda det som flyttbar lagringsenhet eller konfigurera det som en förlängning av internminnet.

Flyttbar lagringsenhet

Använd ett nytt minneskort som flyttbart lagringsutrymme för att komma åt kortets innehåll på HTC U11 eller andra Android enheter.

Intern lagring

Konfigurera ett nytt minneskort som interminne för mer integritet och säker användning. Detta krypterar och formaterar minneskortet så att det fungerar på samma sätt som internminnet.

Detta utökar också internminnet eftersom:
  • Skärmdumpar, foton, media och andra filer kommer att lagras på minneskortet.
  • Program från tredje part som du har installerat och deras data kan flyttas mellan det inbyggda lagringsutrymmet och minneskortet.
Varning: När du har konfigurerat minneskortet som internminne, så kan kortet endast användas på den HTC U11 där det formaterades.