HTC U11‎

< < Menu

Röstinspelaren

Använd Röstinspelaren för att spela in information under föreläsningar, intervjuer eller skapa din egen ljudlogg.
  1. Startsidan svep uppåt och tryck sedan på Röstinspelaren.
  2. Håll mikrofonen nära ljudkällan.
  3. Tryck på Record button för att börja spela in ett röstklipp.
    Obs!: Röstinspelaren kan köras i bakgrunden medan du gör andra saker på HTC U11, förutom när du öppnar andra program som också använder ljudfunktioner.
  4. Tryck på Pause button för att stoppa inspelningen.
Om du vill spela upp röstklippet trycker du på Play button.
Tips: För att visa dina inspelade röstklipp, tryck på Back arrow icon. Håll ett röstklipp intryckt för att visa alternativen för att dela, ställa in som ringsignal osv.

Aktivera inspelning av högupplöst ljud

Vill du göra kristallrena inspelningar?Spela in ljud i högupplöst ljud.
  1. Startsidan svep uppåt och tryck sedan på Röstinspelaren.
  2. Tryck på Menu icon > Inställningar > Kodningsformat och välj Hög upplösning (FLAC).
Relaterade guider