HTC U11‎

< < Menu

Spela in video i slow motion

Återupplev höghastighetsaction bit för bit och lägg till lite spänning till dina videor.
Viktigt: Ljud spelas in när du är i detta läge, men kommer endast att vara tillgängligt när video spelas upp i normal hastighet.
  1. Startsidan tryck på kameraikonen för att öppna programmet Kamera.
  2. Växla till Slow motion-läget. Se Välja ett bildtagningsläge för detaljer.
  3. Tryck på Video record button för att börja spela in.
  4. Avsluta inspelningen genom att trycka på Stop recording button.