HTC U11‎

< < Menu

Andra sätt att få kontakter och annat innehåll

Det finns olika sätt för att enskilt lägga till kontakter och annat innehåll till HTC U11.
Innehållskälla Hur man överför
Synkronisera med din dator

Använd HTC Sync Manager för att synkronisera kontakter, dokument, spellistor osv. mellan HTC U11 och din dator som kör Windows eller OS X.

Du kan också använda det för att överföra din iTunes-säkerhetskopia som innehåller kontakter, meddelanden och annat innehåll från en iPhone från datorn till HTC U11.

Google-konto Google-kontakter importeras till HTC U11 efter att du har loggat in på ditt Google-konto. Du kan även skapa fler Google-kontakter direkt från HTC U11.
Sociala nätverkskonton Logga in på dina sociala favoritnätverk för att synkronisera kontaktinformation från dem.
Microsoft Exchange ActiveSync HTC U11 synkroniserar dina arbetskontakter från Microsoft Exchange ActiveSync Server på din arbetsplats.
Outlook.com-konto Synkronisera personliga kontakter från ditt Microsoft Outlook.com-konto.
Telefonkontakter Du kan skapa kontakter lokalt på HTC U11, om du inte föredrar att spara dem på dina konton online.
nano-SIM-kort Kopiera alla dina nano-SIM-kontakter till HTC U11.