HTC U11‎

< < Menu

Nattläge

Justera skärmen från blått till en varmare färg för att minska ögonbelastningen när du tittar på den på kvällen.
  1. Från Startskärm svep uppåt och tryck sedan på Inställningar > Display, gester och knappar.
  2. Tryck på Avancerad > Nattläge, och sedan på Schemalägg för att ställa in ett schema när du vill aktivera funktionen.
  3. Tryck på Slå på till _____.
  4. När Nattläge slås på, dra skjutreglaget för att justera färgtemperaturen. Dra reglaget till Intensitet för att filtrera ut mer blått ljus.
Tips: Tryck på Slå på/stäng av för att genast byta denna funktion.