HTC U11‎

< < Menu

Rörelsegester

Använd rörelsegester för att stänga av ljudet på HTC U11, sänka ringsignalen m.m.

Lyft telefonen för att automatiskt svara på ett samtal

För att automatiskt svara på ett inkommande samtal, lyft telefonen och titta på skärmen först för att se vem som ringer innan du håller den mot örat.

Den här funktionen kan slås på eller stängas av. I Inställningar > Ring, markera eller ta bort Besvara samtal automatiskt.

Vänd för att tysta

Image illustrating flip to mute.

Om din telefon är vänd uppåt när ett samtal kommer in, vrid på telefonen för att tysta den.

Gå till Inställningar och tryck på Ljud eller Ljud och meddelande. Tryck på Avancerat > Vänd för att tysta och du kan ställa in din telefon till:

Tysta en gång Tysta endast en gång efter vändning av telefonen. När telefonen fortfarande är vänd nedåt, ringer den igen när det finns andra inkommande samtal.
Tysta alltid Efter att du vänt telefonen för att stänga av ljudet för ett samtal, hålls den alltid tyst medan den fortfarande är vänd nedåt när det finns andra inkommande samtal.

Ta upp för lägre volym

Image illustrating quiet ring on pickup.

Under affärsmöten eller på restauranger, ta upp HTC U11 vid inkommande samtal för att automatiskt sänka ringsignalens volym.

Den här funktionen kan slås på eller stängas av. Gå till Inställningar, tryck på Ljud eller Ljud och meddelande. Tryck på Avancerat och tryck sedan på Diskret ringning då samtal besvaras På/av-knappen.

Öka ringvolym automatiskt när telefonen ligger i fickan eller väskan

Image illustrating pocket mode.

Fickläge gör att HTC U11 känner igen när telefonen är i fickan eller väskan och höjer volymen för ringsignal så att du kan höra det i bullriga miljöer.

Den här funktionen kan slås på eller stängas av. Gå till Inställningar, tryck på Ljud eller Ljud och meddelande. Tryck på Avancerat och tryck sedan på Fickläge På/av-knappen.

Vänd på HTC U11 för att se bättre

Image illustrating how to change the screen orientation.

På många skärmar kan du automatiskt ändra skärmorienteringen från porträtt till landskap genom att vända HTC U11 på sidan.

När du matar in text kan du vända HTC U11 i sidled för att visa ett större tangentbord.