HTC U11‎

< < Menu

Manuell justering av kamerainställningar

Vill du ta kommandot över expertinställningar på din kamera för olika miljöer och ljusförhållanden? Använd Pro-läge för att manuellt justera värden för inställningar som vitbalans, exponering, ISO och mer. Du kan sedan spara justeringar för att använda dem igen.
  1. Startsidan tryck på kameraikonen för att öppna programmet Kamera.
  2. Växla till läget Pro. Se Välja ett bildtagningsläge för detaljer.
  3. Tryck på en inställning och dra sedan dess hjul eller skjutreglage för att göra justeringar.
    Camera viewfinder screen showing various controls that you can set manually.

Tryck på en inställning igen för att dölja hjulet eller reglaget.

4. För att spara justeringarna som en anpassad inställning, tryck på Add icon, välj Anpassa 1, 2, eller 3, och tryck sedan på Spara.

För att använda en av dina egna anpassade inställningar, tryck på Camera pro mode set to auto button eller Camera pro mode custom icon, och välj sedan anpassad inställning (Camera pro mode custom setting one icon, Camera pro mode custom setting two icon, or Camera pro mode custom setting three icon) to use.

5. För att ändra en inställning tillbaka till automatisk tryck på Auto setting mode button.
  6. När du är redo att ta fotot trycker du på Raw capture shutter button.