HTC U11‎

< < Menu

Låsskärm

Det här kan du göra på låsskärmen:
  • Svep uppåt på låsskärmen för att låsa upp skärmen.
    Tips: Se till att ställa in ett skärmlås för att hjälpa till att skydda din telefon. Se Ställa in ett skärmlås.
  • Tryck två gånger på ett meddelande för att gå direkt till motsvarande program.
  • Svep åt vänster eller höger på meddelandet för att ta bort det.
  • Svep åt vänster eller höger på ett meddelande tills du ser Snooze icon och Settings icon. Tryck på Snooze icon för att snooza meddelandet.
  • Tryck och håll nere ett meddelande och välj sedan om du vill stoppa eller fortsätta visa meddelanden från detta program.

Om du inte vill att innehållet i meddelanden ska visas på låsskärmen, gå till Inställningar > Säkerhet > Inställningar för låsskärm > På låsskärm och tryck sedan på Visa inga meddelanden.