HTC U11‎

< < Menu

Startfältet

Startfältet ger dig tillgång till ofta använda program och andra genvägar med ett enda tryck. Du kan byta ut programmen i startfältet mot program som du ofta använder.
Viktigt:
  • Du kan endast anpassa startfältet i Klassisk layout.
  • Om du använder Fristilslayout kommer du endast att se startfältet på låsskärmen. De ikoner som visas kommer att vara desamma som du har i Klassisk layout.
  1. Tryck och håll ner på programmet som du vill ersätta, och dra ut det till Delete icon.
    Illustration shows how to customize the launch bar by replacing pre-installed app shorcuts.
  2. Tryck på All apps button för att gå till skärmen Program.
  3. Tryck och håll på ett program och dra det sedan till den lediga platsen i startfältet.