HTC U11‎

< < Menu

Ett exempel på tilldelning av åtgärder i appen

Här är ett exempel på anpassning Edge Sense för att starta och stoppa timern i Klocka-programmet.
  1. Från en Startskärm svep uppåt och tryck på Inställningar > Edge Sense.
  2. Under Alternativ i appen,, tryck på Lägg till fler alternativ i appen.
  3. I programlistan trycker du på Klocka.
  4. Tryck på Kort tryckning.
  5. Tryck på och sedan på fliken Timer för att tilldela gesten kort tryckning.
  6. Välj Tryck-åtgärd och tryck sedan på OK.
  7. Ange ett åtgärdsnamn t.ex. Gå till timer och tryck sedan på Spara.
  8. Tryck på Tryck och håll > Lägg till en ny åtgärd.
  9. I Klocka-programmet svep till fliken Timer.
  10. Ställ in önskad nedräkningstid. Starta sedan timern genom att trycka på Starta och låt den slutföra nedräkningen.
  11. För att tilldela startknappen för timern till gesten tryck och håll trycker du på och sedan på Starta.
  12. Välj Tryck-åtgärd och tryck sedan på OK.
  13. Ange ett åtgärdsnamn t.ex. Starta eller stoppa timer och tryck sedan på Spara.
  14. Tryck på tre gånger för att återgå till Edge Sense-skärmen.
Tips: Om du också vill använda tryckning för att öppna Klocka-programmet trycker du på Anpassa kort tryckning eller Anpassa tryck och håll. Välj Starta program och välj sedan Klocka.

Prova på det nu. Efter att ha startat Klocka-programmet tryck på telefonens nedre sidor för att gå till timerskärmen och tryck och håll ned för att starta nedräkningen. För att stoppa nedräkningen, tryck och håll den igen.