HTC U11‎

< < Menu

Lära känna dina inställningar

Vill du ändra ringsignal, konfigurera en Wi‍-Fi-anslutning eller lägga till dina konton? Gör detta och mer i Inställningar.
  1. Öppna Inställningar från skärmen Program eller meddelandepanelen:
    • På Startskärm svep uppåt, hitta och tryck sedan på Inställningar.
    • Från Startsidan tryck på All apps button och sedan på Inställningar.
    • Dra neråt från den övre delen av skärmen och tryck sedan på Settings icon.
  2. Här är några grundinställningar som du kan ändra:
    • Tryck på På/av bredvid t.ex. Wi‍-Fi för att aktivera eller inaktivera funktionen. Tryck på objektet för att konfigurera dess inställningar.
    • Tryck på Skärm och gester eller Skärm, gester och knappar för att ändra bakgrunden, justera teckensnittet och skärmstorleken, ställa in en skärmsläckare och mer.
    • Tryck på Ljud och meddelande om du vill ändra ringsignalen, bestämma om ljud och vibration uppstår när du interagerar med telefonen, ställa in Stör ej-inställningar och mer.
    • Tryck på Säkerhet för att göra din telefon säker, ställa in ett skärmslås, välja alternativ för låsskärm och mer.
    • Tryck på ett objekt i Förslag för att se nya eller rekommenderade inställningar att anpassa.
Tips: Tryck på sökfältet i Inställningar för att snabbt hitta alternativ och inställningar.