HTC U11‎

< < Menu

Hämta program från Google Play Store

Google Play Store är rätt ställe att besöka när du vill ha nya program till HTC U11. Välj från ett stort urval av gratis- och betalprogram, från produktivitetsprogram till underhållning och spel.
Obs!:
  • För att köpa program och annat innehåll i Google Play Store kan du använda betalningsmetoder från ditt Google-konto. När du gör ditt första köp läggs din valda betalningsmetod till ditt Google-konto. För mer information om godkända betalningsmetoder, se support.google.com/googleplay.
  • Tillgängliga betalningsmetoder varierar beroende på land.

Leta upp och installera ett program

När du installerar appar och använder dem i HTC U11 kan de kräva tillgång till dina personliga uppgifter eller åtkomst till vissa funktioner eller inställningar. Hämta och installera endast program som du litar på.
Viktigt: Var särskilt försiktig när du laddar ner program som har åtkomst till flera funktioner eller stora mängder av dina data i HTC U11. Du ansvarar själv för konsekvenserna av att använda hämtade program.
  1. Startskärm svep uppåt och tryck sedan på Play Store.
  2. Tryck på sökfältet och ange programnamnet du letar efter.
  3. När du ser programmet i sökresultatlistan, tryck på det och läs dess beskrivning och användarrecensioner.
  4. Gör ett av följande:
    • För att installera ett gratisprogram trycker du på Installera.
    • För att installera ett betalprogram, tryck på prisknappen. Om du inte har lagt till en betalningsmetod till ditt Google-konto trycker du på Fortsätt och väljer sedan betalningsmetod.
Tips: Program uppdateras ibland med förbättringar eller buggfixar. Som standard hämtas uppdateringar automatiskt när du är ansluten till ett Wi‍-Fi nätverk. Du kan stänga av automatisk uppdatering i Google Play Store-programinställningar. Se Installerar programuppdateringar från Google Play Store.

Återställa program från Google Play Store

Uppgraderat till en ny telefon, ersatt en tappad telefon eller utfört en fabriksåterställning? Återställ program som du tidigare har hämtat.
  1. Startskärm svep uppåt och tryck sedan på Play Store.
  2. Tryck på Drawer icon för att öppna den utskjutbara menyn.
  3. Tryck på Mina program och spel och svep till fliken Bibliotek.
  4. Tryck på Installera bredvid programmet som du vill återställa.

För mer information, se Google Play Store-hjälpen.