HTC U11‎

< < Menu

HTC U11 översikt

Efter att ha tagit ut HTC U11 från förpackningen, bekanta dig först med kortplatsens läge och de olika knappkontrollerna.
Obs!: Stöd för Dual SIM-kort varierar beroende på telefonmodell, region och land.
Illustration showing the phone's front panel and its components labeled counterclockwise starting from the power button located at the right panel.
  1. STRÖM
  2. VOLYM-knappar
  3. Mikrofoner
  4. Främre kamera
  5. Avståndssensor
  6. Meddelande-LED
  7. nano-SIM och fack för minneskort
  8. Edge Sense tryckområde
  9. TILLBAKA
  10. USB typ C-kontakt
  11. STARTSIDA / Fingeravtrycksläsare
  12. SENASTE PROGRAM
  13. HTC BoomSound Hi-Fi edition-högtalare

Du behöver ett 4G‍/LTE-abonnemang för att använda operatörens 4G/LTE-nätverk för röstsamtal och datatjänster. Kontrollera med din operatör för detaljer.

Obs!:
  • Före användningen kontrollera alla artiklarna i förpackningen och försäkra dig om att det inte finns skador på någon av artiklarna.
  • Använd skalet (om det finns i förpackningen) eller köp ett som är avsett för HTC U11 för att skydda telefonen mot oavsiktliga stötar och repor. Se även till att skalet inte blockerar Edge Sense-området.
  • Om du vill använda ett skärmskydd, täck inte över och hindra närhets- och ljussensorn. Köp ett skärmskydd som är avsett för HTC U11.
  • Ta inte isär telefonens delar. Försök inte bända upp telefonen eller ta ut batteriet med våld. Detta kan skada telefonen eller dess elektronik och gör garantin ogiltig.
  • Läs säkerhets- och användningsriktlinjerna i säkerhets- och regleringsguiden som ingår i förpackningen.

Bakpanel

Illustration showing the phone's back panel and its components labeled counterclockwise starting from the microphone located at the lower half of the back panel.
  1. Mikrofon
  2. Huvudkamera med UltraSpeed Autofocus, BSI och OIS
  3. Dubbel LED-blixt
Obs!:
  • BSI betyder BackSide-belysningssensor.
  • OIS betyder optisk bildstabiliseringssensor.