HTC U11‎

< < Menu

Redigera RAW-foton

Efter att ha tagit RAW-foton kan du förbättra kontrast och detalj i Foton-programmet.
  1. På en Startskärm svep uppåt, hitta och tryck sedan på Foton.
  2. Hitta och tryck på RAW-fotot som du vill redigera.

RAW-foton är markerade med -ikonen på miniatyrbilden.

3. Tryck på Edit photo button.
  4. Tryck på och justera ljuset, färgen och popen.
  5. Tryck på Arrow down icon bredvid reglagen för att justera detaljerade inställningar som exponering, kontrast och färgmättnad.
  6. Tryck på Spara när du är klar. Den förbättrade bilden sparas som en kopia. Det ursprungliga RAW-fotot förblir oredigerat.
Relaterade guider